Tuesday, 5 June 2012

lama nyeee...




assalammualaikum....

  lama giler ak tak update blog ni,sory geng!!! ak sebok sikit ngan kelas ak..now baru abis selesaikn final projek ak..gempak siot!! tapi gambar ak xdpat nk masukkn la privasi skit,hahaha!!.dari bulan 3 aritu ak dah start projek ak,susah bai..banyak modal kena kuar,huhuhu..
tapi puas ati la...nnti ak tunjuk la ngan kowg k..suprise!!haha..

  sekarang ak nk prektikal dh..entah bila ak leh update lagi blog ak ni,hehehe...thanks la sesape yg sudi tunggu tu..hehehe!! tempat prektikal pun ak tak cari2 lagi..mampus,hahaha!!macam tahun sudah ak dapat tempat yg jenis kerja kontraktor nyer..payah skit la sbb bnyak kerja..ingat sem ni ak nk cari tempat maintence jew..kire xberapa bnyak sangat la kerja..tengok jew la mne rezeki ak..

  kompom ak bz giler nnti,dengan training bola nyew..nk sngat main bola kan..hambik kau,hahaha!!tapi xpew tu cabaran ak,ak sahut..hehehe..ermmm..nk citer ap lagi ek,ak ni sebenar nyer xpndai nk cerita sngat..kalau ad buku cerita kew leh gak ak kogsi2 ngan korng..nnti ak update lagi la blog ni k..bz sngat laa,nnti nk citer pnjang2 kite lepak sesama k..hahaha!!

  k la geng...ak gerak dulu k,pape hal halo2 ak k..hehehe!! jumpa lagi nnti tau!! bz nyew ak skrg,huuuhuhu.. :D