Tuesday, 3 January 2012

Tahun 2012!!

    Assalammualaikum abang2 ku n kakak2 ku n adik2 ku n kawan2 ku sekalian..hahahaha!!!!...
dah lama tak update blog ni weyy,agak2 ap yg ak nk tulis kat blog ni ek..ehmmm,korang rasa??
camna ngan sambutan tahun baru korang,best x..kompom best nyer kn..yela,masing2 ad cara tersendiri nk nyambut kn nye right..kalau cara ak,ak dok umah jew..(leh caye x,hahaha!!)...tapi siyes,tahun baru aritu ak dok umah jer kowt,haaa..first time ak dok umah xkuar sambut..dashat x,muahaha...yela kena tinggal sesowang kat umah kn,tu la pasal ak dok umah jew k..kihkih!!!..biar pun ak dok umah sesowang..ingatan ak xlupa pada family ak kat kampung halaman..sempat gak la wish kat diowg kat sana..sedih skit (jiwang sehh)..ngan buah hati pun ak wish gak k..(sempat lagi) hehe..tapi pengalaman ak pada tahun 2011 tak kan ak lupakan dengan begitu saja,bnyak benda yg ak lalui dengan gumbira dan sedih..ak citer yg best2 jew la ek..korang pun nk baca blog ak ni ngan gembira kn..muahaha!!!
   First ak masuk belajar bulan 7 tahun 2011..best sngat2 coz xda tekanan sangat la kan..bila dah pertengahan tu..haaaa ambik ko asgmant,berduyun2 tiba,hahaha!!!xlepas gak ngan projek padang ak laa..ngan panas terik nyee..tapi belajar nyer pasal ak terima seadanya..

selepas habis buat koje sempat lagi begambo yee!!ni la 
dak2 kelas ak..kacak2 semua nye knkn,kihkih!!


        yang ni dok sebok wat kerja sempat lagi snap2..hampeh jew mengkome knkn..dah la ngah panas..kompom hitam kulit ak..nmpak x??hahaha!!!
tapi best..bnyak benda ak blajar bila wat amali tu..ngan kekawan kelas ak yang sengal2 ubi..TERBAIK!!!

  Tapi bukan projek yang ak nk cerita kan k,jgan lari topik plak tau..hahaha!! berbalik kepada tajuk utama kita tadi..hehehe,tahun 2011 bnyak benda yg terjadi..hujung tahun tu..bnyak jugak tournement futsal yg ak n kekawan ak masuk..ngan koleh nyew,berita harian nyee..tapi yang paling best main futsal kat berita harian laa..keco bai,hahaha!! ak tunjuk gambar2 yang sempat ak snap la k..untuk tontonan mengkome semua,hihihi..

ni gambo futsal kat kolej ak...
                                     
 Ni gambo team futsal final kolej ak..semua dah itam..maklumlaaaa,main tengah panas knkn,hehehe
team ak juara futsal kolej kali ni..alhamdulillah,gumbira sngat2..team ak semua nyer TERBAIK!!!


Yang ni team ak masuk tournment berita harian kat bangi,luck keteowg dapat main smpai pusingan kedua jeww..tapi xpe,pengalaman best tuu..
gagah perkasa!!

 Sempat lagi!!

 muka ak ngah cuak ni,hahaha!!

lawa x baju ni,hehehe!!

Sempat lagi korang yeww!!

 muka yang penat!!

 PERHATIAN!!!!

dahh.....

Ok...ni semua memory ak last tahun 2011..coz sblum2 ni memory xbrapa ad la..hehehehe,yg ni jer yg dapat ak kongsi ngan korang semua..ap yang paling penting tahun 2011 adalah tahun yang bermakna bagi ak..
Ak harap tahun 2012 ni ak lebih lagi bermakna bagi ak...kepada semua teman2 ku,SELAMAT TAHUN 2012 korang...ak mengharapkn tahun ni lebih baik dari tahun2 yang lepas k...
harap kiter berjumpa lagi yer nanti..hehehehe!!!byeeee

Assalammualaikum!!!

2 comments:

  1. Banyak maen bola jer. Tengok, dah hitam. Ops silap. Dah gelap. Haha. xD

    ReplyDelete
  2. baru tengok blog sendri..hahaha!!

    ReplyDelete